socialmediaqueen 2010.11.23. 15:14

A Kupon Világ megrendezi az idén elmaradt Moziünnepet

2010 szeptemberében a minden évben nagy sikerrel megrendezett moziünnep elmaradt. Mozirajongók ezrei fogadták a hírt csalódottsággal. Most azonban úgy néz ki mégis lesz Moziünnep -a Kupon Világ támogatásával-, méghozzá nem is akármilyen.

 

A Kupon Világ 3 hónapos akciót szervez az egyik nagy hazai mozihálózattal közösen. A mintegy egy hónapja működő közösségi vásárlási oldal a hagyományos 50%-os kedvezmény helyett 90%-ot biztosít a mozijegyek árából. A Kupon Világ oldalán 3 napon át megvásárolható jegyek, 3 hónapig lesznek felhasználhatók. Az akció ezen a héten indul.

 

A jegyek megvásárlása a Kupon Világ oldalán történik, ahol banki utalással, online vagy akár PayPal-lal is fizethet a kedves vásárló.

 

A Kupon Világ 2010. november 1-én indította első akcióját egy fodrászati ajánlattal. Azóta már több szabadidő és gasztro ajánlattal lepték meg tagjaikat. Legutóbbi ajánlatuk rekordidő alatt (2 óra) teljesítették a minimumot.  Rövid megjelenése óta a Kupon Világ igényes ajánlataival a wellness, gasztro, és szabadidős szolgáltatások területén is megjelent, mostani akciójával a mozi nézők széles táborát célozza.

A közösségi vásárlás egyre divatosabb világszerte, itthon is gyorsan népszerűvé vált.  A hatalmas kedvezmények mellett a változatos kínálat is igen vonzó az újfajta online vásárlási felhasználóinak.  A Kupon Világ egyedi akcióival mind a vásárlók, mind a kereskedők jól járnak.

 

A közösségi vásárlás alapötletét 2008-ban a Groupon keltette életre, az üzenete egyszerű, arról szól, hogy ha együtt vásárolunk, sokkal olcsóbban jutunk az akciós termékekhez, szolgáltatásokhoz. Ez úgy lehetséges, hogy a kereskedő magas –minimum 50%-os- kedvezmény biztosít abban az esetben, ha egy bizonyos számú vásárló összejön.  Az üzleti modell rendkívül egyszerű, több vásárlónak érdemes olcsóbb árat adni a biztos vásárlás és a hatékony reklámért cserébe.

 

A Kupon Világ esetében egy több ezer tagot számláló közösséghez jut el hetente többször egy új szolgáltatás kitűnő áron. Az oldal látogatói köre fiatalos, vásárlóképes, 85 %-uk ismételt vásárló lesz.

 

A rendszer használata ingyenes, csupán regisztrálni kell a vásárlóknak a kuponvilag.hu oldalon.

 

A Kupon Világ egy színvonalas közösségi vásárlási rendszer. A Rebate Network tagja, mely 3 kontinens 29 országának 300 városában kínálja a helyiek számára a legjobb szolgáltatásokat, és vezető a napi ajánlatok piacán. A több mint 1000 alkalmazott és a weboldalak 6 millió egyedi látogatója is igazolja, hogy professzionálisan végzik munkájukat, értik a piaci igényeket, tapasztalt menedzsmentjük, és hosszú távú stratégiáik vannak. Magyarországon is megkeresik a legjobb helyeket, lealkudják az árakat, és felkínálják tagjaiknak. Ha elegen vannak, megkapják a kedvezményt. A lényeg, hogy a vásárlóknak olcsóbb legyen, a szolgáltatókhoz pedig több vásárló jusson el. Legnagyobb nemzetközi partnereink: H&M, McDonald’s, Starbucks Coffee, iTunes, Subway, stb.

 

 

Címkék:vásárlás facebook világ közösségi moziünnep networks kupon rebate groupon Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://socialmedia-supperclub.blog.hu/api/trackback/id/tr702468099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása