socialmediaqueen 2010.10.31. 20:37

Hootsuite, a bagoly zseni

 

A minap azon kaptam magam, hogy közösségi megjelenésem olyan mértékben nő, mint a gomba. Már nem elég 1o perc, hogy mindenhová benézzek, kommunikáljak.

Úgyhogy, mint azt már ismerőseim is látták tesztelni kezdtem 2 olyan alkalmazást, melyek segítenek kordában tartani minden közöségi oldalam profilját. TWEETDECK vs. HOOTSUITE

 

Végül úgy döntöttem a HOOTSUITE-et fogom használni. Kedves 'online barátnőmnek' elmeséltem, mire ő figyelmembe ajánlotta saját írását, ami a Hootsuite-ot hivatott bemutatni. Úgyhogy azt gondoltam a cikkét magyarul megosztva veletek kifejtem saját meglátásaimat a témában.

Mert a jó és hatékony kommunikáció érdekében fontos megtalálni a legjobb közösségi klienst, hogy kontroll alatt tud tartani mind a 15 Twitter accountod, mind a 8 FaceBook rajongói oldalad, a 3 FaceBook profilod, a LinkedIn accountod, egyébként teljesen meg fogsz őrülni és elszabadul a pokol... Én már egészen közel jártam!

 

Hogy a pokolból menny legyen itt van a Hootsuite.

 

Egy proffesszionális Twitter kliens, ami segít a Twitter élményt még könnyebbé, még kellemesebbé tenni. A Hootsuite-tel több accountodat is tudod menedzselni, előre (időben) programozható twitt-eket tudsz készíteni, statisztikákat tudsz készíteni, LinkedIn, 4square, Facebook tevékenységedet tudod róla irányitani és még milliónyi beállítással tudod az idődet hatékonyan beosztani.  Figyelemmel lehet követni azt is, hányan, hol és hogyan említik a termékedet , brand-edet még akkor is ha ezt esetlegesen félregépelik.
2oo8 óta a Hootsuite a legnépszerűbb Twitter kliens.

 

El is mondom miért gondolom így.

 

Lenyűgöző megoldásai vannak. Könnyű használni, egyszerű a navigációja.

 

Egyszerűen olyan, mintha soha véget nem érő eszköztára lenne. Mindig találsz benne valami újat, valami magávalragadót.

Én egyszerűen beleszerettem ezekbe a megoldásokba. Online barátnőm pedig nem tud másról beszélni csak arról a pici, édes bagolyról, aki közösségi média megjelenését habkönnyűvé, izgalmasabbá varázsolja.

Azon kaptuk magunkat tegnap éjjel, miközben beszélgettünk a csoda baglyunkról, mintha csak a tökéletes férfiről beszélgetnénk! Hatalmas, percekig tartó kacagásban törtünk ki, mikor visszaolvastuk 3o perces beszélgetésünk! Mindketten boldog párkapcsolatban élő, social média addict Nők vagyunk egy okos bagollyal megtámogatva!

 

Na, de vissza a témához!

 

A Hootsuite már létezik iPhone applikációként és Blackberry alkalmazás is van már, úgyhogy 1-2 érintés a kijelződön és máris hozzáférsz az összes közösségi oldaladhoz egy helyről.

 

Igényeidnek megfelelő web alapú eszközök.

Nem számít hány különbző gépről dolgozol a HOOTSUITE könnyedén elérhetővé teszi neked ezt bármilyen platformon. Az eszközök könnyen és gyorsan töltödnek be, egyszerűen használható a napi munkához.

Szuper eszközöket kínál a program még akkor is, ha egy komoly, masszív kampányon dolgozol ráadásul monitoring lehetőséget is kínál, hogy figyelhesd a 'buzz' értékét a munkádnak! Zseniális!

 

A Hootsuite  továbbá személyre szabott URL paramétereket engedélyez számodra, ezáltal tudod mérni a tartalmad hatékonyságát, ami az oldalad látogatottságát segíti.
Szintén segitség lehet a Hootsuite URL rövidítője az ow.ly és a ht.ly. A mérésnél több opcióra is szürhetsz, mint például országonként megjelenítés. A statisztikákat PDF vagy CSV formátumban lehet exprotálni.

 

Idő management.

Amikor a bagolyról beszélgetünk, egyértelmű, hogy az egyik legnagyobb előnye az időmegtakarítás. Ezzel a rendszerrel egyszerre több megjelenésünket tudjuk kézben, JÓ kézben tartani.

 

Megjegyzem notorius jelszó elfelejtő vagyok! Ide szépen minden közösségi megjelenésem betöltöm és nem kell sakkoznom, hogy melyik oldara, milyen eszetlen jelszóval kell belépni!

Igen, tudom, létezik széf is, ahol tárolni lehet minden jelszót, de természetesen mindig annyira egyértelmű jelszót választok, amit úgysem felejtek el.... na persze.

 

Könnyedén tudjátok a kommunikációt (cégek esetében) többen is csinálni. Alkoss csapatot a kollégáiddal és pontosan nyomon tudjátok majd követni ki hol tart, milyen feladatokat kell még elvégezni!

A program segít abban is, hogy megtalálj olyan embereket, cégeket akik érdekelve lehetnek a témáddal kapcsolatban a Klout és kulcsszó szürő segitségével. Ez különösen hasznos, ha egy kampányt készítesz elő.

 

 

Címkék:facebook buzz iphone bagoly kliens linkedin blackberry twitter foursquare analitics hootsuite twitter ht.ly ow.ly Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://socialmedia-supperclub.blog.hu/api/trackback/id/tr252412381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása