socialmediaqueen 2010.09.14. 21:39

LinkedIn Marketing tanácsok vállalkozóknak

Már sokat beszéltünk a FaceBook-ról és a Twitter jótékony hatásáról, de azt hiszem ,hogy a Niche Networking egyik legkiemelkedőbb site-ja a LinkedIn is megérdemel néhány gondolatot. Én személyesen nagyon sok kapcsolatomat köszönhetek innen és rengeteg a munkámat érintő információra tettem szert! Hallelujah!


Vállalkozók a világ minden térségéből összegyülnek nap mint nap a LinkedIn-en, hogy vállalkozásaikat ismertté tegyék, hogy üzleteket kössenek, hogy információkkal lássák el saját embereiket.  A LinkedIn használata segíthet optimalizálni üzleti terveiket.  A LinkedIn nagyszerűsége abban rejlik, hogy tudod szakmai berkeken belül megtalálni üzleti partnereidet pár kattintással.


Forúmok tömkelege foglalkozik a tevékenységedet érintő kérdésekkel és olyan magas beosztású szakemberrel kommunikálhatsz, akikkel 1-1 személyes találkozás leszervezése hónapokba tellene. 

 

Összefoglalva nézzük mit tud a LinkedIn kínálni:


Személyre szabott, részletes szakmai profilt, szakmai adatokkal (régi és aktuális munkahelyek megjelölésével, betöltött munkakör megjelölésével)


Céged megjelenését az oldalon, követési funkciókkal, blog promotálási lehetőség


Aplikációk letöltése (azt hiszem nem kell részletezni, hogy milyen elönyökkel járhat ez: megosztási, Twitter post-olás automatikusan...stb)


 

Az érdeklődésednek megfelelően csoportokhoz való csatlakozás. A legtöbb csoport zárt, és hál’istennek nem engednek be mindenkit, ha csatlakozni szeretnél például egy marketing csoporthoz, szükséges, hogy legyen a profilodon erre való utalás.


Folyamatosan tudod figyelni a számodra érdekes cégeket, leendő ügyfeleidet


Kérdőíveket készíthetsz


Rengeteg cég itt teszi közzé aktualis eseményeit és láthatod kik vesznek részt ezeken


Összeségében még annyit fűznék a dologhoz, ez nem FaceBook, iwiw ne barátkozni gyere, hanem üzletelni!!!Apropó a te üzleted fent van már?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://socialmedia-supperclub.blog.hu/api/trackback/id/tr762296806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása