socialmediaqueen 2010.08.30. 19:05

Drágám leugrottam a Twitterbe egy sörre...

Twitterezők, brandek aggodalmait olvastam a minap,hogyan kell viselkedni a Twitteren. Szerintem, mint egy bárban, egy networking event-en....normálisan, lazán, kreatívan.

És milyen az a normális? Szubjektív. Nálam ilyen:

 

 
Tehát egy zajos bárban vagyunk, ahol több csevegő, viccet mesélő, hevesen vitatkozó csoport tölti kellemesen az idejét. Körbesétálsz és becsatlakozol a számodra legígéretesebb beszélgetésbe. Vagy, mert üzletet remélsz tőle, vagy mert ismeretséget, vagy egyszerűen, csak mert szimpatikus a társaság.

 

Csak egy dolgot jegyezz meg!!! Ne akarj a virágárus kislány lenni, vagy az utcai porszívó ügynök.. Ne akarj eladni az első alkalommal. Várd meg míg a te szolgáltatásod akarják. Beszélgess úgy, hogy kíváncsiak legyenek Rád. És nem utolsó  sorban légy fent mindennap, lehetőleg. A többi szabályt úgyis tudod, ha olvastad a korábbi írásokat...
 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://socialmedia-supperclub.blog.hu/api/trackback/id/tr972259519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása