socialmediaqueen 2010.08.29. 12:09

Vasárnapi buborék 2o1o. o8.29.

 

 

12.24

Arra gondoltam vasárnaponként írományok helyett inkább olyan dolgokat osztanék meg Veletek, amik a SM-en kívül érdekelnek, úgyhogy mindenféle őrületre készüljetek!

 

Fantasztikus hozzáállás, hihetetlen hang! Tetszik.

 

15.oo

A 21.század egyik zsenije számomra DAVID BAINE. Varázsló, illuzionista. Valahogy nagyon nagyon vonzó ez a David Blaine jelenség. Az NBA 2oo7-es playoff-ját vele reklámozták nézzétek meg, zseniális. Az én személyes kedvencem: it's got ot be magnet.

David egyébként tépett szét és ragasztott össze csirkét illetve húzta már ki egy lány fogát és köpte azt vissza a szájába.

Ámuljatok, fenomenális pasi!!

 

17.11

Láttátok Az Út című filmet? Nos, én igen és meglehetősen a hatása alá kerültem, pedig se vér ,se szörnyek, se vámpírok nem voltak benne. Az volt a legriasztóbb, hogy egy olyan világképet festett le ami akár velünk is megtörténhet 50-100 év múlva. Előtte is, azóta pedig még inkább fontos számomra a környezetünk kímélése. Ezt a videót 1-2 hete kaptam, és nagyon megörültem neki.  Nézzétek csak végig:

 

 

Ennek kapcsán érdekelni TI milyen dolgokat látnátok, használnátok szívesen a háztartásotokban, hogy környezttudatosabban éljetek?

Mert ez egyre inkább fontos kell, hogy legyen mindneki számára. Valóban döbbenetes, hogyan tesszük tönkre a környezetünk. Úgyhogy fájni fog, de mindenki nézze meg Az Út című filmet és gondolkodjon. A trailerből sok minden nem derül, ki higyjétek el a film sokkal, de sokkal kegyetlenebb, mint a bemutató. folyt. köv.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://socialmedia-supperclub.blog.hu/api/trackback/id/tr42256125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása